Despre Noi

www.iasi4all.ro este cel mai NOU portal de informatii din Iasi. Acesta isi propune sa faca legatura intre nevoia companiilor de a-si face cunoscuta afacerea si nevoia clientilor de a descoperi rapid informatii despre datele de contact, localizarea, precum si ofertele, programul de lucru al companiilor de care sunt interesati.
www.iasi4all.ro ofera solutii tehnice de ultima generatie, informatii detaliate, usor de accesat, Gratuit pentru clientii site-ului. Clientii site-ului sunt invitati sa caute informatiile de care au nevoie, sa comenteze, sa aduca eventuale sugestii de imbunatatire a informatiilor care se regasesc pe aceste site.
Partenerii site-ului sunt invitati sa participe activ la prezentarea companiilor pe care le reprezinta si sa ofere informatii detaliate si reale despre locatiile lor, a programelor de lucru, a datelor de contact precum si informatii despre toate ofertele de produse si promotiile actualizate la zi.
www.iasi4all.ro  reprezinta nevoia iesenilor, precum si a turistilor care viziteaza Iasul, de a fi informati, de a gasi orice locatie si oferta de care au nevoie.
www,iasi4all poate fi accesat atat pe tableta cat si pe smartphone.
Close Comments