Termeni si conditii

Prin utlizarea site-ului nostru sunteti de acord cu Termenii si conditiile noastre. Va rugam sa  cititi cu atentie.  Informarea dumneavoastra cu privire la Termenii si conditiile noastre va preceda orice act sau fapt de natura sa determine obligatii pentru parti.

www.iasi4all.ro  nu va fi considerat responsabil pentru nicio incalcare a acestor Termeni de utilizare. Accesul la acest site reprezentand acordul dumneavoastra cu Termenii si conditiile  prezentate in acest document. Utilizatorul fiind in mod expres de acord că utilizarea acestui site se face pe proprie raspundere.
Termenii si conditiile  generale prevazute in continuare, se aplica tuturor serviciilor oferite prin intermediul www.iasi4all.ro.

Utilizarea legala si drepturi de proprietate intelectuala:

www.iasi4all.ro  este un serviciu gratuit, un canal interactiv de informare, creat, dezvoltat si furnizat de catre SC JASOOM  BUSINESS SRL cu sprijinul colaboratorilor si partenerilor sai. Canal caruia i se aplica urmatorii Termeni de utilizare, termeni ce includ, fara insa a se limita la acestea, toate textele, pozele, evenimentele, recomandarile cuprinse in paginile site-ului.
Intregul continut al site-ului www.iasi4all.ro  – textele, fotografiile, informatiile si alte date – reprezinta proprietatea exclusiva a SC JASOOM BUSINESS SRL, iar orice reproducere a acestora, fara acordul prealabil scris al reprezentantului www.iasi4all.ro , este sanctionata conform normelor legale in vigoare
www.iasi4all.ro  garanteaza acces limitat, in interes personal si nu confera dreptul de a descarca, modifica, copia, reproduce partial sau integral continutul site-ului, de a copia, vinde, exploata site-ul www.iasi4all.ro   in scopuri comerciale sau in orice alta maniera contrară intereselor www.iasi4all.ro .
Deasemenea, orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.iasi4all.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentative de efectuare a acestora, prin utilizarea abuziva si/sau frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, vor fi pedepsite conform legii.

Limitarea raspunderii:

Nici o informatie si/sau opinie, obtinute prin intermediul site-ului www.iasi4all.ro  nu vor constitui o garantie si nu vor putea fi interpretate ca oferte sau ca o recomandare pentru cumpararea sau realizarea unei investitii/tranzactii.  www.iasi4all.ro   declinand acordarea oricaror despagubiri.

SC JASOOM BUSINESS SRL depune toata diligenta pentru obtinerea de informatii din surse pe care le considera de incredere, insa nu garanteaza in nici un fel rezultatele care pot fi obtinute ca urmare a utilizarii site-ului web, nici faptul ca informatiile obtinute prin intermediul site-ului nostru sunt complete, exacte sau fiabile.

www.iasi4all.ro   nu poate fi tras la raspundere pentru materialele/informatiile prezentate pe site, acestea fiind prezentate strict in scop informativ, pentru uz personal si nu comercial.
Astfel, indiferent de circumstante www.iasi4all.ro   nu va fi responsabil pentru nici un prejudiciu care decurge din sau care se afla in legatura cu site-ul (utilizarea, imposibilitatea de a utiliza, rezultatele utilizarii site-ului, fara insa a se limita la acestea )
Totodata,  www.iasi4all.ro   nu garanteaza in nici un fel ca site-ul web va functiona fara intrerupere, in timp util, ca este perfect securizat sau lipsit de erori.

Protectia datelor cu caracter personal:

www.iasi4all.ro   asigura protectia datelor cu caracter personal prin respectarea prevederilor legale in materie, prevazute de legea 677/2001 actualizata, lege al carei scop il reprezinta garantarea si protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice. Astfel orice date cu caracter personal precum: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa e-mail, transmise prin intermediul site-ului www.iasi4all.ro   vor fi prelucrate in conformitate cu dispozitiile legale mai sus mentionate.
www.iasi4all.ro   isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai, pentru imbunatatirea serviciilor proprii.
Datele vor putea fi modificate de catre utilizator oricand, fie prin operarea suportului tehnic oferit, fie direct prin adresarea catre administratorul site-ului.
Blocarea accesului In caz de nerespectare a Termenilor si conditiilor  de utilizare a site-ului,  www.iasi4all.ro   poate, fara nici o alta notificare sa anuleze, sa suspende sau sa limiteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului său.

Litigii si dispozitii finale:

Serviciile noastre fiind variate este posibil ca uneori sa se aplice Termeni si conditii suplimentare. Astfel,  www.iasi4all.ro   isi rezerva dreptul sa completeze si/sau modifice acesti Termeni si conditii cu Termeni aditionali. Va rugam astfel, sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a va informa asupra acestora.
Drepturile si obligatiile impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce, vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.
De asemenea, pentru informatii suplimentare, sugestii sau reclamatii va invitam sa ne contactati folosind formularul online destinat acestui scop.

Close Comments