Curtea de Apel Iași are sediul, începând din septembrie 2014, în noul Palat de Justiție, situat în Iași, strada Elena Doamna nr. 1A.
Clădirea a fost realizată ca urmare a semnării, între Guvernul României şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, la 27 ianuarie 2006, a Acordului de Împrumut nr. 4811-RO privind implementarea Proiectului „Reforma Sistemului Judiciar”, acord ratificat prin Legea 205/2006.
În conformitate cu prevederile Acordului de Împrumut, implementarea proiectului a fost realizată prin intermediul Ministerului Justiţiei, construcţia noului Palat de Justiţie din Iaşi demarând în septembrie 2011.
Edificiul găzduiește Curtea de Apel Iași și Tribunalul Iași, având o suprafață utilă de 10303 mp și o suprafață desfășurată de 15806 mp. Aceasta este constituită din două demisoluri, parter și cinci etaje.
Curtea de Apel Iași își desfășoară activitatea în 6 săli de judecată, 3 camere de consiliu și 89 de birouri și anexe.
Tribunalul Iași dispune de 8 săli de judecată, 5 camere de consiliu și 120 de birouri și anexe.
Curtea de Apel Iaşi are în circumscripţia sa Tribunalele Iaşi şi Vaslui. Judecătoriile arondate acestora sunt Iaşi, Paşcani, Hârlău, Răducăneni, Vaslui, Bârlad, Huşi. 

Program de Lucru

Luni

-

Marti

-

Miercuri

-

Joi

-

Vineri

-

Sâmbătă

-

Duminică

-

Planificare Rută

Lasă un comentariu

Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga un comentariu