Amplasarea Hotelului Select Iași este una ideală: în apropierea celor mai importante obiective turistice, administrative și comerciale, dar ferită de zgomotul intersecțiilor aglomerate. Atenția la detalii, atmosfera elegantă și confortul oferit, asigură garanția unei unei șederi de vis.

Hotel Select pune la dispozitie 24 de camere dispuse in camere duble si single, dotate cu baie proprie, articole de toaleta gratuite, uscator de par, cada sau dus, TV, mini-bar si telefon. Camerele sunt decorate în stilul clădirii istorice care le găzduiește și beneficiază de vedere fermecătoare la centrul vechi.

Hotelul dispune de sali de conferinta moderne, decorate in stil clasic si dotate cu aparatura moderna. Pentru servirea mesei, oaspetii au la dispozitie un restaurant elegant, precum si o cofetarie specializata in pregatirea celor mai rafinate deserturi.

Restaurantul Cin Cin al Hotelului Select servește o varietate de mâncăruri rafinate din bucătăriile spaniolă, italiană, franceză și românească într-un cadru elegant.Te invităm să iei parte la o experienţă culinară, cu accent pe cele mai cunsocute bucate ale celor 4 bucătării internaţionale!

Adresa

Adresa noastră:

Piata 14 Decembrie 1989, nr. 2

GPS:

47.16520135264624, 27.581704826298164

Telefon:
Site web:

-

Contactează proprietarul
Planificare Rută

Lasă un comentariu

Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga un comentariu