PIZZA SMILE” a fost infiintata in aprilie 2000, din dorinta de a oferi un ambient placut si un meniu cat mai divers, incercand sa satisfacem cat mai multe gusturi si sa mentinem in toata aceasta perioada un nivel al preturilor care sa motiveze ZAMBETUL clientului si la iesirea din localul nostru.

Situat la intrarea in cartierul Pacurari, “PIZZA SMILE” detine 30 de locuri rezervate pentru nefumatori,un separeu cu 50 de locuri pentru fumatori si o terasa acoperita si izolata cu 60 de locuri. Incaperile localului sunt dotate cu ventilatie, aer conditionat; purificatoare de aer; internet wireless gratuit si bar tv.

Inca de la infiintare ne-am preocupat in mod deosebit de respectarea retetelor, imbunatatirea acestora si am tinut cont in tot acest timp de cerintele, cat si dorintele clientilor nostri legate de calitatea meniurilor oferite, cat si de diversitatea acestora. Deviza noastra in toata aceasta perioada a fost seriozitatea si respectul pe care am incercat sa le impunem, in atitudinea noastra fata de cei care au trecut pragul localului nostru, cat si clientii care au facut diverse comenzi la domiciliu sau in alte locatii.

Contactează proprietarul
Planificare Rută

Lasă un comentariu

Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga un comentariu