Portalul ideal pentru promovarea companiilor din Iași

Fie că ai un business la început de drum sau ai deja o afacere lansată pe piață, noi venim în sprijinul tău cu strategia de promovare, 365 de zile, 24/7 pe site-ul iasi4all.ro.
CINE SUNTEM NOI?

Portalul Iasi4all.ro este un serviciu de promovare, un canal interactiv de informare, creat, dezvoltat și furnizat de S.C. JASOOM BUSINESS S.R.L cu sprijinul colaboratorilor și partenerilor săi.

CE FACEM NOI?

Iasi4all.ro vă pune afacerea pe hartă, la propriu.
Portalul nostru dispune de diverse pachete atractive care acoperă nevoile și cerințele potențialilor clienți ai afacerii tale. Scopul nostru este de a-ți îmbunătăți afacerea prin serviciile de promovare online, indiferent de obiectul de activitate al companiei tale.

Accesând un pachet pe site-ul nostru (www.iasi4all.ro) veți deveni mai vizibili și nu veți rata oportunități de vânzare către un public foarte activ și mereu în cautare de opțiuni noi.
Noi vă propunem mediul ideal pentru promovarea afacerii tale atât prin website-ul iasi4all.ro cât și pe pagina noastră de Facebook Iasi4All.
Iasi4All.ro oferă posibilitatea tuturor companiilor de a se înregistra GRATUIT cu pachetul STANDARD.
Acesta permite la înregistrare urmatoarele: denumirea societații, o imagine reprezentativă/logo, prezentare detaliată și adresă exactă.
*Recomandarea noastră este să va creati mai întâi un cont și apoi să alegeți pachetul STANDARD.
Pentru societățile care doresc sa fie prezente mai activ pe portal, oferim mai multe pachete de promovare, GOLD , PREMIUM SI PREMIUM PLUS.
Pentru accesarea acestor pachete sau pentru crearea unui pachet personalizat, contactați departamentul vânzări.
Includem servicii excelente, rezultate MĂSURABILE și grija deosebită pentru clienti.
Suntem încrezători în faptul că ne putem respecta promisiunile ceea ce reprezintă o garanție în plus pentru dumneavoastră.
Pentru informații suplimentare contactați ACUM departamentul nostru de vânzări.
DEPARTAMENT VÂNZĂRI
Telefon: 0799 158 158
Email: vanzari@iasi4all.ro
www.iasi4all.ro